Με στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού προσφύγων και μεταναστών και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία, η ΜΕΤΑδραση παρέχει δωρεάν ταχύρρυθμα μαθήματα Ελληνικών, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των συμμετεχόντων.

 

Τα τμήματα που διαμορφώνονται ανάλογα με το επίπεδο και τις ικανότητες των μαθητών, πραγματοποιούνται πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, και τους προετοιμάζουν για τις εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας. Τα μαθήματα γίνονται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 20:00.

 

Για την πραγματοποίηση του έργου, η Οργάνωση συνεργάζεται με έμπειρους εκπαιδευτικούς εξειδικευμένους στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης και ξένης γλώσσας. Οι μαθητές λαμβάνουν δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, λεξικά, φωτοτυπίες σημειώσεων και ασκήσεων). Κατά την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών η ΜΕΤΑδραση τους παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Μάθετε παραπάνω πληροφορίες γι’ αυτή τη δράση εδώ:

http://metadrasi.org/campaigns/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82/